България праща на Украйна зенитно-управляеми ракети. Те имат дефекти и именно

...
България праща на Украйна зенитно-управляеми ракети. Те имат дефекти и именно
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Пращаме ракети на Украйна

България праща на Украйна зенитно-управляеми ракети. Те имат дефекти и точно това е повода за щедростта на родните управляващи - не може да бъдат ремонтирани без съветско присъединяване и потреблението им слага в риск българските военослужещи. Украинците да му мислят.

Военната ни поддръжка ядоса Румен Радев, който упрекна Народното събрание и държавното управление, че са трансформирали българската войска в " донор на непознати армии ".

Антон Хекимян има голям късмет да завоюва изборите за кмет в София още на първи тур. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Вижте аргументите за оптимизма му в долния линк.

" Сглобката " проскърца заради отхвърли от взаимна поддръжка при балотажи на локалния избор. Борисов заплаши с предварителни избори, в случай че Политическа партия не поддържа претендент на ГЕРБ в градовете, където повдигнат представител на най-многочислената партия в Народното събрание се изправи на втори тур против претендент на трета група.

Избирателите на Българска социалистическа партия в Сливен са изправени пред комплицирана алтернатива - вижте по какъв начин и за какво социалистите се озоваха с двама претенденти на изборите.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР